Nyhedsbrev Januar 2014

2014-01-30 09:04

Det har været en hektisk start på ishockeyåret 2014, startende med et fantastisk U9 stævne, derefter kom Landmesterskabet for U15.2 og i denne weekend har der været DIU bredde samling, disse aktiviteter er med til at sætte Esbjerg Ishockey Klub på landkortet, men det er umuligt at få disse stævner og samlinger til at fungere så godt uden jer forældre, ledere og trænere i klubben, den indsats I ligger for dagen for at få det hele til at fungere er simpelthen fantastisk.

Som det sikkert er de fleste bekendt så fortsætter Erik Vikstrøm ikke i EIK, det har været to gode år med Erik i klubben, men efter 3 sæsoner med en fuldtidstræner er det nu tid til lige at evaluere de 3 år og finde ud af om økonomien og effekten af at have en fuldtidstræner er noget vi fortsat skal satse på.

Pucke er en nødvendighed til både kampe og træning, men de koster faktisk penge, og i indeværende sæson har vi mistet næsten 200 pucke, og Esbjerg Energy har mistet næsten lige så mange, der er naturligvis et naturligt, skal vi kalde det svind, men det her er altså for meget hver puck koster os 13 kr.

Så vores bøn er at I alle kigger i udstyrs tasker og carporten og tager eventuelle pucke med i hallen hvor de hører til.

Forældremøde mandag den 3. februar kl 19.00 får vi besøg fra Danmarks Ishockey Union ved Sportschef Ulrik Larsen og Lars Bach, til et møde specielt tilegnet forældre på de yngste årgange i klubben dvs. U7, U9 og U11.

Og husk lige at fortælle venner og naboer om Esbjerg IK’s Afterskifest den 29 marts, festen kommer til at foregå i Granly Hockey Arena, hvor vi får lagt gulv på og pynter op så hallen kommer til at ligne en hytte i Ischgl, billetterne koster kun 245,00 og kan bestilles på www.eventbutler.dk