Nyhedsbrev december 2014

2014-12-04 08:27
Så nærmer julen sig og vi er allerede tæt på at være halvvejs gennem denne sæson.
Esbjerg ishockey klub fejrede sit 50års jubilæum, med en flot besøgt reception - op imod 300 gæster kiggede forbi og ønskede tillykke, og vi takker både for de fine fremmøde og de fine gaver.
Billeder fra dagen kan ses på Esbjerg ishockey klubs Facebook side.
Når man nærmer sig juletid, bliver man tit spurgt om hvad man ønsker sig, måske ikke så meget som klub, men vi har alligevel nogle ønsker, EIK skal til den kommende generalforsamling have flere nye bestyrelsesmedlemmer,og her er vi afhængige af frivillige der vil give en hånd med i bestyrelsesarbejdet.
Hele den nuværende bestyrelse vil meget gerne åbne bestyrelsesmøderne, så eventuelle interesserede kan deltage og se hvilke arbejdsopgaver, man kunne hjælpe med.
De første forberedelser til sæsonen 2015/16 er således allerede i gang og et af de nye tiltag vil blive at vores normale uge 32 med opstarts campen bliver lidt anderledes, da vi har inviteret Planet Hockey til at komme og stå for træningen og med dem kommer der flere deltagere fra USA og det øvrige Europa. Eventuelle spørgsmål besvares gerne via denne mail camp15@esbjergik.dk

Som de fleste af jer nok har konstateret så er der støbt en sokkel til hvad der bliver til et fællesstyrke rum i forbindelse med hal 2, derudover kommer der også en udendørs skyderampe, begge dele bør efter planen stå færdigt ultimo marts måned 2015


Med venlig hilsen

Ole Hagensen
Formand
Esbjerg Ishockey Klub