U9 Nytårscup 9.-10. januar 2016

2015-04-06 09:20
9.-10. januar 2016 - Nytårscup for U9 - Granly Hockey Arena ( Esbjerg Skøjtehal)

Esbjerg Ishockey Klub har hermed fornøjelsen at invitere til nytårscup for U9 spillere, startende lørdag d. 9. januar 2016 kl. 08.30 og med forventet sluttidspunkt søndag d. 10. januar 2016 kl. ca. 16.00.

Cuppen er i lighed med tidligere en bredde-turnering, hvor fokus primært er på, at hver enkelt spiller får rigeligt med is- og spilletid i løbet af weekenden og en god oplevelse med hjem. Sekundært tæller de sportslige resultater.

Regler for stævneafvikling
Det tilstræbes at skabe en turnering med op til 12 hold hvor turneringen afvikles som en ”alle mod alle” turnering. Holdet med flest point vinder turneringen. Ved pointlighed afgøres vinder ved målscorer målt primært på størst forskel på scorede og indgåede mål og sekundært på flest scorede mål. Er der pointlighed herefter trækkes lod om vinderpladsen.

Selve kampene afvikles som 24 minutters løbende spil med horn hver 1,5 minut. Ellers efter DIU’s regler for denne årgang.

Turneringsplan fremsendes hurtigst muligt efter tilmeldingsfristens udløb.

Præmier
Der vil være pokaler til de 3 bedst placerede hold, og medaljer til alle.

Priser og tilmelding
Der vil blive opkrævet et holdgebyr på kr. 1.000,00 ved tilmelding. Tilmelding og indbetaling af holdgebyr indbetales her.

Senest tilmelding den 15.11.2015. Tilmelding er først endelig efter indbetaling af holdgebyret. Derudover er der et deltagergebyr på kr. 400 pr. person (både spillere, ledere og forældre), som betales senest 14 dage før cupstart (fredag den 18.12.2015). Deltagergebyret dækker overnatning og forplejning.
(Indbetaling af deltagergebyr indbetales her: KLIK HER)

Overnatning fra lørdag til søndag foregår på nærliggende skole (adresse vil blive oplyst senere). Husk at medbringe liggeunderlag/luftmadras og sovepose. Holdene skal selv sørge for transport til og fra skolen. Såfremt I ønsker overnatning fra fredag til lørdag, kan det også arrangeres mod en ekstra betaling på kr. 50 pr. deltager.
(Bestilling og betaling sker her: KLIK HER)

Forplejningen vil være morgenmad, frokost og aftensmad om lørdagen og morgenmad og frokost om søndagen. Derudover vil der være 2 stk. frugt til alle spillere pr. dag.

Evt. spørgsmål til stævnet kan rettes til:
 
Preben Bertram (mail: Klik her - mobil: 22371729)
Jan Svinkløv-Birkedal (mail: Klik her - mobil: 21253144)

Vi glæder os til at se de mange friske unge mennesker, trænere, holdledere og ikke mindst forældre og andre entusiaster til et godt og hyggeligt stævne i Esbjerg.

Mange ishockeyhilsner

Stævne/Cup-udvalget, EIK