Nyhedsbrev Camp16

2016-05-14 16:37
Vi er nu på 70 tilmeldte spillere, og dermed 5 pladser tilbage. Igen i år har vi fået spillere fra forskellige klubber i Danmark, en fra Holland og en fra Tyskland. Vi er utrolig glade for opbakningen til Camp16. Vi er ganske sikker på, at alle vil få en stor og positiv oplevelse, sammen med de 63 tilmeldte nordamerikaner, som kommer til Camp16.

Fordeling af værtsfamilier, er ved at være på plads, og Sette har her ydet en kæmpe indsats, for at få kabalen til at gå op, da antallet af spiller fra Planet Hockey, hele tiden har ændret sig.
 
Vi har igen fællesspisning den første, og sidste aften, mere information omkring tilmelding, til disse 2 aftner kommer senere. Camp-teltet vil igen blive rejst på parkeringspladsen foran hallen, hvor vi under campen vil sælge lidt mad og drikkelse, til de forhåbentlige mange folk, som vil ”kigge” forbi i løbet af ugen. Bespisningen af spillere og trænere, vil forgå i Bo Bedre Loungen, og her prøver vi i år at servere varmt mad, 2 gange i løbet af ugen.
 
På træner siden vil der til Camp16, være flere træner end sidste år, både udenlandske som danske. Brian Greer vil igen tage sig af målmændene, så de også får kompetent hjælp på isen.
 
Vi vil gerne have en ”holdleder” til hver gruppe, og her mangler vi stadig at nogen melder sig. Vi ved det kan være svært at afse tid under hele campen, med ”tjansen” kan sagtens deles mellem flere. Og vi får også helt sikker igen i år brug for mange hjælper til servering af mad, servering i teltet, tidtagning osv. og har man mulighed ”bare” et par timer, hvor man kan hjælpe, vil vi være meget taknemlig for dette. I kan melde jer som hjælper, ved at sende en mail til Annisette (Sette) på sette@esbjergik.dk

Med venlig hilsen

Styregruppen Camp16