Mangler du et fritidsjob....

2016-08-24 14:51
Bliv dommer i Esbjerg Ishockey Klub
 
 
Kunne du tænke dig at tjene lidt lommepenge i løbet af sæsonen, så er det nu du skal på dommerkursus, så du kan komme igang med at dømme nogle ishockeykampe.
 
EIK afholder i samarbejde med Ligadommer Jacob Grumsen en opstarts dommer info aften hvor du får informationer om det grundliggende for at starte op som ishockeydommer. Efter mødet kan du få tildelt nogle Nybegynder/U7, U9 kampe så du kan få lidt erfaring inden du får lov til at dømme helt op til lige under din egen årgang.
 
Kursuset henvender sig til alle der kan stå på skøjter og som kunne tænke sig at komme igang med at dømme og derved tjene lidt lommepenge - en kamp giver imellem kr. 100 - 200,- se mere på www.esbjergik.dk/dommer
 
Der vil være gennemgang fra Ligadommer Jacob Grumsen ligesom der vil været et indlæg fra en af EIK´s egne dommer og mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål du måtter have. På kursuset vil du desuden kunne møde EIK´s dommeransvarlige Lars Benjaminsen som kender til alt det praktiske omkring at komme igang som dommer.
 
Det foregår i Bo Bedre Loungen mellem de 2 skøjtehaller torsdag d. 01 september kl 17.00 - 18.00
 
Tilmelding til Lars Benjaminsen på dommer@esbjergik.dk eller 26807722