EIK U20 hold fra næste sæson

2017-01-28 13:04
Foto: photo-andersen.dk
 
Esbjerg Ishockey Klub har valgt at udvide tilbuddet til de ældste i ungdomsafdelingen, således at der bliver tilmeldt et U20-hold fra sæsonen 2017/18.
 
Det er i stigende grad blevet nødvendigt at kunne stille med et U20 hold, således der er tilbud om ishockey til alle, efter man slutter på U17-holdet, også hvis talentet ikke rækker hele vejen til elite ishockey. Et U20-hold vil bygge bro til 2. division og 1. divisions ishockey, således vi kan holde på flere af vores medlemmer op igennem teenageårene. En styrkelse af vores 1. divisionshold samt overgangen til elite ishockey, vil også være nogle af fordelene ved det nye hold.
 
Esbjerg Ishockey Klub tilbyder således hele paletten fra nybegynder, der typisk starter i alderen 3-6 år, hele vejen op til U17, U20, 1. division, 2. division og motionsishockey, således vi kan tilbyde ishockey til alle aldersgrupper, for dem som ikke opnår at spille i Metalligaen. Netop 2. division blev startet op i denne sæson og forventes at vokse over de kommende sæsoner.