Dejligt nyt fra Esbjerg Ishockey Klub

2017-05-02 21:47
Vi har i dag tirsdag den 2. maj, og vi kan, fra klubbens side, meddele at trænerkabalen for næste sæson, 2017/2018, er meget tæt på at være fuldendt fra Team Nybegynder til Team 1. division og dermed total.
 
Cheftrænerne er på plads og ligeledes er en del af de assisterende trænere på plads. Flere assistenttrænere vil i nær fremtid blive spurgt, om de vil give et nap med omkring det pågældende hold.
 
Også en del holdledere er på plads og også her vil flere personer i nær fremtid blive spurgt om de vil give et nap med omkring det pågældende hold.
 
Fra klubben skal, på forhånd, lyde et stort tak til samtlige personer og et ekstra skulderklap til de trænere, assistenttrænere og holdledere som tager sig tid til at køre sommertræning på holdene.
 

Hermed en samlet oversigt over cheftrænerne:

Vi nævner ikke holdlederne nedenfor, da vi mangler at få et par stykker på plads - ingen er glemt! Ligeledes nævnes assistenttrænerne heller ikke, da vi også her mangler aftaler med et par stykker.
 
Team Nybegynder: Claus Laursen + Henrik "Hyner" Andersen
Team U7: Michael "Jønne" Jørgensen + assistenttrænere
Team U9: Jacques Heinsen + assistenttrænere
Team U11: Preben Bertram + assistenttrænere
Team U13: Thomas Kjøgx + assistenttrænere
Team U15: Peter Gommesen ("Gomme") + assistenttrænere
Team U17: Andreas Andreasen ("Dres") + assistenttrænere
Team U20/1. div.: Jesper "Hænger" Brinch + assistenttrænere
 
Vi byder samtlige cheftrænere velkomne samt et velkommen tilbage til Peter Gommesen(Gomme) samt Andreas Andreasen(Dres) Vi er utrolig glade for at have jer alle med ombord i klubben igen.
 
Udover nævnte cheftrænere har vi også en flok meget dedikerede holdledere og assistenttrænere med i kommende sæson. Stor tak til Jer alle. En del af dem har været med forrige sæson også - her i blandt Yul fra Finland som vi får lov at byde velkommen igen i kommende sæson - Yul vil være at finde på U13 samt U17/U20/1. div. samt løbende på holdene/træningerne.
 
Også Michael Ehlers Pedersen vil være at finde som assistenttræner fra kommende sæson. Han vil være at finde på Team U17 med Andreas Andreasen.
 
Vi byder også Jesper "Fisker" velkommen. Sammen med Peter Gommesen skal "Fisker" være med omkring U15 holdet - ikke mindst dele ud af sin erfaring som målmandstræner.
 

Årgangsansvarlige erstatter Sportsudvalget fra kommende sæson:

Vi har fra klubbens side besluttet at "nedlægge"/erstatte Sportsudvalget med 3 såkaldte "årgangsansvarlige" personer. Sportschef Jan Jensen er løbende i dialog/møder med de årgangsansvarlige samt sætter fællesmøder op i gruppen.
 
På denne måde kan vi "skære" ind med beslutninger en del hurtigere, da dialogen tages "case by case" mellem cheftræneren på det pågældende hold, den årgangsansvarlige samt sportschefen.
 
Jan Jensen refererer "det nødvendige" til bestyrelsen og deltager ligeledes ved første/anden del af bestyrelsesmøderne. Følgende personer er sat ind som årgangsansvarlige:
 
Årgangsansvarlig U7 > U11: Preben Bertram + Jan Jensen
Årgangsansvarlig U13 > U15: Peter Gommesen + Jan Jensen
Årgangsansvarlig U17 > 1. div.: Jan Andersen + Jan Jensen
 
Vi skal hermed også huske at takke vores Sportsudvalg for indsatsen gennem årene. Der ligger et stort tidsforbrug bag og flere gode "koncepter" er blevet kørt igennem.
 
Vi byder de 3 nye årgangsansvarlige velkommen og takker på forhånd for deres indsats i kommende sæson.
 

Velkommen til vores nye sportschef, Jan Jensen:

1. maj var datoen for officiel start for vores sportschef Jan Jensen. Kort beskrivelse af Jan Jensen er udsendt i tidligere nyhedsbrev. Vi har bedt om et par linjer fra Jan selv om sin opstart i klubben:
 
Hej EIK
 
Så kom dagen, hvor jeg officielt starter som sportschef i Esbjerg IK. En dag jeg har set frem til lige siden, jeg lavede aftalen med bestyrelsen i klubben.
 
Jeg glæder mig meget til at møde jer alle sammen, og sammen med jer skabe de bedst mulige rammer for ishockeyen i EIK.
 
Når jeg kigger på træner-/leder påsætningerne på holdene, ser det for mig ud til, at vi står rigtig stærkt. Jeg skal her huske at sende et skulderklap til bestyrelsen + de øvrige personer, som har været med til, at disse gode aftaler er kommet i hus. Enhver klub/forening har brug for en stærk ledelse, og nogle dygtige og engagerede ledere…og det har EIK.
 
Jeg har løbende været i dialog med bestyrelsen, og allerede afholdt flere møder - det hele for at være med til at sikre, at vi samlet set får det absolut bedste team til den nye sæson. Det ligner, at dette er lykkedes.
 
I de næste par måneder vil mit arbejde primært være at få overblik over det sportslige setup, lære klubben endnu bedre at kende, og bl.a. få sat ansigt på de mange forskellige nøgle personer i, og omkring klubben.
 
Jeg skal sætte mig ind i de forskellige mekanismer, og jeg skal have samlet de sportslige tråde og sat dem i “kasser”.
 
Jeg vil løbende afholde møder med klubbens trænere / ledere, samt følge sommertræningen lidt, for at få et overblik over denne – men naturligvis også for at møde lederne, og nogle af klubbens mange medlemmer.
 
Jeg har ligeledes god kontakt med Esbjerg Energy, hvor vi snakker om hvordan vi kan udbygge det allerede gode samarbejde, imellem de 2 parter.
 
Så der er nok at tage fat i, og alt dette skal være på plads inden sæsonstarten, primo August.
 
Jeg begynder ligeledes så småt at indrette og bruge tid i mit nye kontor, som er på 1. salen - til venstre for caféen.
 
Her vil jeg lejlighedsvis være at træffe i sommer, men da en stor del af det lav praktiske “sommer arbejde” foregår via pc / tlf. vil jeg primært befinde mig på min hjemme-arbejdsplads, når ikke jeg har møder m.v. i Esbjerg. Men fra August vil en stor del af min arb.tid naturligvis foregå her i skøjtehallerne i Esbjerg.
 
Det var lige en kort update her fra kontoret… – jeg vil ønske jer alle god sommer, samt ønske spillere og trænere en rigtig god, og givende sommertræning!
 
De bedste hockey hilsner,
Jan Jensen (JJ)
 
 
Vi ser frem til en rigtig god sæson 2017/2018.
Bestyrelsen, Esbjerg IK