Om EIK / Arrangements-eventudvalg / Vil du prøve ishockey?

Vil du prøve ishockey?

Som i de fleste andre sportsgrene er det bedst at begynde i så tidligt en alder som muligt, pt. har vi i Esbjerg IK børn fra 3-5 årsalderen. 

Som ny kan du prøve at være lidt med på holdet iflg. aftale med træner, og vurdere om ishockey er noget for dig. Hvis du vælger at fortsætte melder du dig ind på en “indmeldingsblanket” som fås hos træner el. holdleder.

Du er altid velkommen til at komme til en gratis prøvetræning, du kan se hvornår vi er på is:


TILBUD / SPECIAL OFFER: Resten af sæsonen 2017/2018 er det gratis at gå til ishockey hvis du er mellem 3-12 år - blot tilmeld dig på nedenstående link:


Kontakt gerne en leder fra U7 inden du kommer i hallen første gang. Du finder kontakt informationer her:

 UGE 42: Hvert år i skolernes efterårsferie afholder Esbjerg IK et åbenhus arrangement, hvor alle friske piger og drenge i alderen 3 - 10 år inviteres til at prøve ishockey. Dette afholdes over 1-2 dage, se mere her på www.esbjergik.dk eller i dagspressen i perioden op til. 

 UDSTYR: Esbjerg Ishockey Klub har skøjter, stave, hjelme og hjælpestativer, som du kan låne. Du må dog meget gerne medbringe varmt tøj (flyverdragt), cykelhjelm, handsker og udstyr til rulleskøjter, hvis du har det.

 PRAKTISK: Din mor eller far må gerne gå på isen både med og uden skøjter, hvis de hellere vil se på fra side- linien, er der trænere på isen til at hjælpe dig

 KONTINGENT: Ønsker du at fortsætte med at spille Ishockey skal du betale kontingent - som nybegynder betaler du kun kr. 300 for en sæson. Når du er blevet så go´ at du skal med ud til kampe stiger kontingenten da du så går fra at være nybegynder til at blive U7 spiller. Se alle kontingent her:

Se Esbjerg Ishockey Klub´s reklamefilm 2014/15
 

For HD udgave klik her 
 
 
 

Ishockey er en spændende sport, der er perfekt til at udvikle børns motorik, balance, styrke og kondition. Ishockey er en holdsport, derfor er kammeraterne vigtige.

Og børnene vil opleve kammeratskab, holdånd, socialt samvær moral/etik.

Vi vægter det sociale og legen meget højt i Esbjerg Ishockey Klub.